İş Ortaklarımızdan Haberler, Ekim 2019

Sonbahar fuar sezonu olan bir dönemdir bu dönemde iş ortaklarımızdan gelen haberler ile sizleri bilgilendirmek istiyoruz.
Dolum ve paketleme hattınızdan nasıl daha fazla performans alacağınızı öğrenmek için aşağıdaki konulara göz atın.

WIPOTEC SC-2000 X-ray cihazını ilk kez tanıttı

Çıkış ünitesi dahil 700 mm sistem uzunluğuna sahip olan "Mini" SC-2000, yerden tasarruf sağlayan kontrol gereklilikleri için mükemmel bir çözümdür.

Mini SC-2000

Diğer bir önemli nokta ise “Hepsi Bir Arada Kontrol Merkezi” SC-W-V. Ağırlık kontrolü, X-Ray ve optik kontrol kompakt bir ünitede maksimum ürün güvenliği sağlar, özellikle de gıda endüstrisinde.

Hızlı bir “tak ve çalıştır” çözümü arıyorsanız - SC-E FAST TRACK’e sadece 4 hafta içeresinde sahip olabilir ve profesyonel ürün kontrolüne hemen başlayabilirsiniz.

WIPOTEC, önceden yapılandırılmış SC-E Fast Track ile optimum fiyat performans oranıyla güvenilir ürün inceleme sistemleri sunar.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

PATTYN Koli hazırlama ve paketleme çözümleri, gıda üreticilerinin işlerini büyütmesini desteklemektedir

Dökme ürünleri güvenli ve uygun maliyetli bir şekilde paketlemek için hijyenik ve verimli bir çözüm arayan üreticiler için Pattyn, işletme maliyetini en aza indirmek ve yüksek düzeyde otomasyon, ergonomi ve güvenilirlik sunmak için uygun maliyetli koli hazırlama, poşet yerleştirme ve koli kapatma çözümleri sunar.

Detaylı bilgi için bizi arayın:

... en iyi fiyatla kutulara otomatik poşet yerleştirme.
…mükemmel poşet katlayıp kapatma
… paketleme alanınızdaki verimliliği maksimuma çıkarın

Poşet yerleştirici ZIM-11, Lineer dolum  LVF-14A ve poşet kapama DF-11'i içeren eksiksiz bir hat için ve otomatik paketleme hatlarımız hakkında daha fazla için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Müşteriler MULTIPOND yeniliklerini tercih ediyor

MULTIPOND’daki Satış ve Uygulama Teknolojileri müşterileri ile işbirliği içinde çalışır. Şirketin satış uzmanları, dünyanın her yerinde, sürekli pazar gözlemi ve müşterileri ile en yakın işbirliği yoluyla sorunları çözme ve çözümler geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Kanıtlanmış çözümler, optimum ürün akışını izlemek için patentli ARGUS-03 kamerayı içerir.


Multipond tarafından kameralı terazinin avantajları açıkça görülmektedir: görüntü verilerine otomatik yanıt vermesi sayesinde bu sistem kontrollü tartım kefesi dolumlarını garanti eder. Operatör müdahalesi olmadan ürün akışının otomatik optimizasyonu daha sabit bir ölçüm sağlar ve bu nedenle daha geniş bir kombinasyon yelpazesi sunar. Sonuç, yüksek hız ve daha fazla doğruluktur. Bu MULTIPOND yeniliği, özellikle et veya salata/sebze gibi zor ürünleri tartmak için ölçülebilir reformlar/yenilikler sağlıyor.

MULTIPOND terazilerinin öne çıkan bir diğer önemli noktası ise çok kafalı terazide tahliye halkası kullanarak şekerlenmiş ürünlerin tartımı esnasında şeker kalıntılarını önlemek için patentli bir çözüm geliştirmiştir. Bu şekerli ve yapışkan ürünlerin tartımı için mükemmel bir çözümdür.

Şeker, besleme tepsilerinin sonundaki özel olarak tasarlanmış kanallar yoluyla sistemden çıkarılır. Şeker, çıkışlardan "tahliye halkası" olarak adlandırılan döner bir halkaya geçirilir ve vakumla çıkarılır. Çok kafalı terazi, ispatlı sisteme göre çalışır ve bu işlemden etkilenmez. Bu çözüm aynı zamanda mevcut makinelere de uyarlanabilir ve böylece ilgili ürün yelpazesini tamamlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız
 

HUGO BECK sürdürülebilirliğe odaklanıyor

Hugo Beck, “çevre dostu paketleme” ye odaklanmaktadır - paketleme çözümlerinin ne kadar etkili bir şekilde sürdürülebilirlik avantajları sağlayabileceğini gösteren yenilikçi makine konseptleri sunuyor.

Ve sayısallaştırma ve Endüstri 4.0'daki en son avantajları öğrenin. Yatay paketleme makineleri uzmanı olarak Hugo Beck, yenilikçilik ve makine teknolojisindeki gelişmelerle daha sürdürülebilir paketleme çözümlerinin geliştirilmesinde hem endüstri hem de perakende sektörünün ortağı olarak görülmektedir.

Plastik malzeme kullanımını en aza indiren Hugo Beck,  poşetlerin ve şirink ambalajların üretiminde verimlilik artışlarıyla malzeme tasarruflarının nasıl etkili bir şekilde birleştirilebileceğine dikkat çekiyor. Film ambalajının çevresel profili, kalitesinden veya koruyucu özelliklerinden ödün vermeksizin mümkün olduğu kadar ince ve hafif hale getirilerek iyileştirilebilir.

Örneğin, görüntülemesi kolay makine performans verileri ve üretim süreçlerinin izlenmesi, üretimde şeffaflığın artmasına büyük katkıda bulunabilir. Diğer bir yararı, planlı makine duruş sürelerinin koruyucu bakım yoluyla önlenmesidir. Hugo Beck’in standart dijital çözümü bireysel müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.