17.06.2019 IFFA fuarında lansmanı yapılan ekipmanlar:

Gıda endüstrisi için gelişmiş WIPOTEC-OCS ürün tartım ve kontrol çözümleri

4 - 9 Mayıs 2019 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşen et endüstrisi için uluslararası ticaret fuarı IFFA’da, WIPOTEC Grubu, gıda endüstrisi için geniş kapsamlı ürün tartım ve kontrol çözümleri portföyünü sundu. 144 m²'lik standında çeşitli X-ray cihazlarına ve optik kontrol çözümlerine ek olarak, yüksek hassasiyetli EMFR tartım hücreleri ve bu hücrelerle donatılmış WIPOTEC-OCS otomatik kontrol terazileri sergilendi.

WIPOTEC-OCS, ilk kez tek bir kompakt ünitede bir X-Ray cihazı, otomatik kontrol terazisi ve optik kontrol sisteminin bir kombinasyonu olan SC-W-V'yi sundu.

WIPOTEC-OCS’in geniş ürün portföyündeki diğer iki önemli X-ray cihaz modeli de sergilendi: SC-E, maksimum verimlilik ve güvenlik için güvenilir çok amaçlı X-ray cihazı. SC-WD-B, ıslak ve hijyen gerektiren alanlarda paketlenmiş ürünlerin kontrolü için IP69k koruma sınıfında özel olarak tasarlandı.

Öne çıkarılan yeni lansman ekipmanlara ek olarak fuarda, gıda işleme tesislerinin kapsamlı taleplerine karşılık veren altı farklı yüksek hassasiyetli otomatik kontrol terazisi de yer aldı. Kuru alanlar için EC-E, çok iyi bir fiyat-performans oranına sahip olma, HC-M-VA; maksimum hijyen için IP65 koruma sınıfında paslanmaz çelik konstrüksiyon ile tasarlanan terazi, hassas dolum sonuçları ve yüksek verimlilik sağlar. Sergilenen diğer otomatik kontrol terazileri, tazyikli suyla yıkanabilir yenilikçi tasarımlı ve IP69k koruma sınıfına sahip HC-M-WD serisindendir: Metal dedektörlü kombine makine olarak HC-M-WD-MDi ve ağır yükler için HC-M-WD-SL modelleri. Yeni geliştirilen optik kontrol sistemli HC-A, ilk kez bu fuarda tanıtıldı.